Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan Selman Okumuş açıklaması

Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan Selman Okumuş açıklaması

Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, Diyanet'in eski personeli olan Selman Okumuş’un bir programda, Başkanlık personeli iken ceza almasıyla ilgili olarak bulunduğu beyanların, gerçeği yansıtmadığı ifade edildi. 

Açıklamada;

'Diyanet İşleri Başkanlığının eski personeli olan Selman Okumuş’un bir programda, Başkanlık personeli iken ceza almasıyla ilgili olarak bulunduğu beyanlarla ilgili aşağıdaki açıklamanın yapılmasında fayda mülahaza edilmiştir:


İlgili kişinin, Başkanlığımız bünyesinde görev yaparken, yürütülen soruşturma neticesinde gayri ahlaki ilişkileri sebebiyle, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 98/b maddesi hükmü gereğince Diyanet İşleri Başkanlığındaki görevine son verilmiştir. Adı geçenin, hakkında tesis edilen işlemin iptali yönündeki  talebi, İstanbul 4. İdare Mahkemesi’nce reddedilmiştir. 'denildi. 
 
 

Görüşlerinizi Bildirin

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.

DİĞER HABERLER