AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Parti Sözcüsü ve Adana Milletvekili Ömer Çelik ile Cumhur İttifakı AK Parti Yüreğir Belediye başkan adayı Dr. Halil Nacar, bir kafede Yüreğir’de ilk defa oy kullanacak gençlerle bir araya gelip sohbet ederek isteklerini dinlediler.
ÇELİK: GENÇLERİN TALEPLERİ BAŞÜSTÜNE
Ömer Çelik, gençleri önemsediklerini ifade edip, “Yüreğir Belediye Başkan adayımız Dr. Halil Nacar ile beraber ilk defa oy kullanacak gençlerimizi dinledik. Sanat, spor, kitap dolu bir dünya için talepleri var. Hepsi başüstüne” dedi.
YÜREĞİR GENÇLİK MECLİSİ KURACAĞIZ
Cumhur İttifakı AK Parti Yüreğir Belediye başkan adayı Dr. Halil Nacar ise “Sayın Ömer Çelik Bakanım, geleceğimizin teminatı gençlerimizin fikir ve gönül dünyalarından geçenler bizler için yarınların umudu, el birliğiyle yaşamlarını güzelleştirmek gönül borcumuzdur. Sizler gibi ben de Halil abileri olarak hep yanlarında olacağıma söz veriyorum. Yüreğir Gençlik Meclisimizi kuracağız” açıklamasında bulundu.